Cursus Duurzame Betonconstructies is gelanceerd

Cursus Duurzame Betonconstructies is gelanceerd

Klimaatakkoord, circulariteit, Betonakkoord, duurzaamheid, CO2-neutraal: allemaal begrippen die in chocoladeletters de politieke en maatschappelijke discussies in onze wereld beïnvloeden. Zin en onzin liggen in die discussies vaak dicht bij elkaar, maar wat is waar? In deze driedaagse cursus krijgt u een actueel inzicht in de laatste stand van zaken, waar u direct van kunt profiteren.

Start op Dag van de Duurzaamheid
Op donderdag 10 oktober, de dag van de duurzaamheid, begint bij de Betonvereniging de cursus Duurzame Betonconstructies. Tien experts van verschillende disciplines zullen u in drie dagen (10 oktober, 31 oktober en 21 november) meenemen op een duurzame betonreis: van ontwerp, technologie en uitvoering tot onderhoud, reparatie, sloop en hergebruik. Gedurende de cursus worden verschillende cases behandeld, zodat u de opgedane kennis direct kunt toepassen. “Al snel wordt u duidelijk hoe belangrijk het is dat u duurzaamheid in uw projecten integraal benadert.” aldus Henk Wapperom, programmamanager bij de Betonvereniging. Uw inbreng is hierbij uitermate waardevol, dus denk mee, doe mee en discussieer mee! Kijk voor meer informatie over de cursus in het digitale cursusaanbod 2019-2020 van de Betonvereniging.

Aanbod
De eerste 10 aanmeldingen die voor maandag 2 september binnenkomen, ontvangen een gratis toegangskaart* voor de Betondag, welke plaatsvindt op donderdag 14 november.

( * ) bij doorgang van de cursus