Dag van de Constructeur

Onder leiding van dagvoorzitter Meindert Schut van BNR Nieuwsradio krijgen deelnemers een gevarieerd programma voorgeschoteld. Of je nu startend constructeur bent of zeer ervaren, bureaudirecteur of toetser, de dag biedt voor elk wat wils.

Interesse voor actuele technische ontwikkelingen in de sector, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, nieuwe materialen en technieken? Op zoek naar inspiratie over het bureau van de toekomst? Of wil je juist werken aan je skills op het gebied van creativiteit en samenwerking om als constructeur echt het verschil te maken?

Kom op 22 mei naar de Dag van de Constructeur.

Op het programma staan onder meer een spraakmakende keynote, twaalf parallelsessies en het constructeursdebat. De inhoud van de parallelsessies is inmiddels bekend.
Klik hier voor het volledige programma.

Leden van de Betonvereniging ontvangen korting op de toegangsprijs.
Voor de kortingscode kan men contact opnemen met secretariaat@vnconstructeurs.nl

Aanmelden en meer informatie

De locatie is: