"Event van belang"

"Event van belang"

In aanloop naar de Betondag 2019 op donderdag 14 november a.s. in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam interviewen wij een aantal aanwezige deelnemers en partners. Deze week een gesprek met Jan Blaakmeer, Manager R&D bij Saint-Gobain Weber Beamix. Blaakmeer is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten, zoals vloeibaar zand cement, een design vloer maar uiteraard ook betonmortel waarmee het 3-D printen wordt uitgevoerd.

Actief betrokken bij de Betondag
Al meer dan 30 jaar is Jan werkzaam in de betonindustrie en ‘kent’ hij de Betondag. Hij heeft in deze periode vele malen de beurs bezocht; een “event van belang” zo verwoordt hij. In 2003 maakte Jan de overstap naar Saint-Gobain Weber Beamix, toen nog Beamix, en weet sindsdien niet beter of zijn werkgever is nauw betrokken bij de Betondag.

Op de vraag wat de belangrijkste reden is om te komen, antwoordt Blaakmeer de ontmoeting tussen klanten en potentiële opdrachtgevers. En uiteraard de mogelijkheid om “onze nieuwe ontwikkelingen” te laten zien! Saint-Gobain Weber Beamix wil als organisatie uit dragen dat ze een constante factor zijn in bouwend Nederland. Toepasselijk is dan ook de bedrijfsslogan “voorsprong door oorsprong”! 

4 redenen om de stand te bezoeken

  • Heeft u een uitdaging om een opdracht gerealiseerd te krijgen?
  • Hulp nodig met betrekking tot logistieke randvoorwaarden (tijden, hoeveelheden)?
  • Hulp nodig met betrekking tot de prestaties van de mortel, al dan niet in de plastische fase of in de verharde fase?
  • Wilt u iets meer weten over 3-D printen?

Ga dan zeker langs bij de stand van Saint-Gobain Weber Beamix! Al jarenlang bewijzen ze op deze vakgebieden toegevoegde waarde te kunnen leveren!

Van Nelle Fabriek als nieuwe locatie
Jan Blaakmeer kijkt er naar uit om de Van Nelle Fabriek te bezoeken. Hij is er nog niet eerder geweest, maar heeft alvast een kijkje genomen op de website. Deze ziet er veel belovend uit. Uitermate handig is dat deze nieuwe locatie zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken is!

Thema van de dag: Panorama Beton
Gezien de impact van beton in Nederland en de mogelijkheden die het biedt, is de term 'Panorama' goed gekozen, aldus Jan. “Het benadrukt ook de esthetische kant van beton, zoals schoon beton, en doet recht aan sky lines etc.”

Wil je ook de Betondag bezoeken, koop dan snel jouw kaart! Of ga naar Betondag.nl voor meer informatie.