Het Betonakkoord dit najaar al bij Betonvereniging in cursusvorm!

Duurzaamheid is geen modewoord, maar een levenshouding! Afgelopen voorjaar heeft de pilot van de cursus Duurzaam ontwerpen, bouwen en onderhouden van betonconstructies gedraaid bij de Betonvereniging. Een selectie van onze docenten vormde de cursistengroep. Een beter panel voor oordeelsvorming over deze cursus konden we niet krijgen! Met de uitgebreide reacties, positief en negatief, hebben we ons voordeel gedaan. We durven het nu zonder meer aan om de cursus dit najaar in ons programma aan te bieden. Vanaf woensdag 26 september worden de vijf thema’s: algemeen, ontwerp, technologie, uitvoering en onderhoud, op vijf cursusdagen in een tweewekencyclus behandeld. Alle fases in het bouwproces komen aan bod, want alleen op die integrale wijze wordt duidelijk wanneer we nu feitelijk duurzaam bezig zijn.

Aanmelden voor de cursus kan nu al via deze link!