Welkom Karin!

Karin Meijnen gestart bij de Betonvereniging

Het team Seminars, Congressen en Communicatie van de Betonvereniging is met de indiensttreding van Karin Meijnen weer compleet. Samen met Eva de With en Bas van Maris zal Karin zich richten op de organisatie van o.a. webinars, seminars en het Beton Event in november. In haar nieuwe rol zal haar focus liggen op de organisatie van events en relatiemanagement van onze partners en bedrijfsleden. Met haar achtergrond in eventmanagement en de coördinatie van communicatie-activiteiten vult zij het team uitstekend aan.

Verdere modernisering en professionalisering

Met de komst van Karin is het team weer op volle sterkte. Maikel Jagroep, directeur Betonvereniging, is zeer content hiermee. “Als Betonvereniging zijn we actief bezig met de modernisering en professionalisering van onze vereniging. Om dat te realiseren hebben wij nu een enthousiaste verenigingsprofessional met ruime ervaring op het gebied van relatiebeheer, communicatie en events aangenomen. Ik ben ervan overtuigd dat Karin Meijnen, met haar kennis en ervaring, van grote toegevoegde waarde zal zijn in de professionalisering van onze vereniging.”

Over Karin Meijnen

Karin Meijnen heeft brede werkervaring opgedaan in zowel non-profit als bedrijfsomgevingen op het vlak van (online) communicatie, event- en projectmanagement in binnen- en buitenland. De afgelopen 7,5 jaar was zij werkzaam als projectmanager communicatie & evenementen voor twee brancheverenigingen in de bier- en frisse drankensector. Hier was zijn verantwoordelijk voor diverse communicatieprojecten, als ook de organisatie van bijeenkomsten en evenementen, waaronder het bierfestival in Den Haag.

Karin: “Het organiseren van evenementen, groot of klein, is iets wat ik mij enorm ligt en waar ik veel energie instop én uithaal. Bij de Betonvereniging krijg ik de mogelijkheid om dit zowel in online, hybride en live te organiseren. Hiermee kan ik een rol spelen in het doel van de vereniging, namelijk het delen van kennis bij de leden opdat zij dit in hun dagelijks werk kunnen toepassen.”