KE/PE punten halen bij de Betonvereniging

Constructeurs die geregistreerd staan in het Constructeursregister hebben een bijscholingsverplichting om deze registratie te behouden. Zij moeten een bepaald aantal KE/PE punten halen over een periode van drie jaar, afhankelijk van hun type registratie. Dit kan ingevuld worden door het bezoeken van bijeenkomsten (waaronder de Betondag), een gastcollege verzorgen, een artikel schrijven of een cursus volgen.

Verschillende cursussen van de Betonvereniging zijn erkend door het Constructeursregister en leveren bij voltooiing dus een vaststaand aantal punten op. Een actueel overzicht van de cursussen en de bijbehorende KE/PE punten is in onze digitale cursusgids te vinden.

Neem bij vragen over het Constructeursregister of de KE/PE punten contact op met Jeroen Mol, programmamanager Betonvereniging via jeroen@betonvereniging.nl.