Maaike Neven en Nathalie Nederveen gestart bij de Betonvereniging

Maaike Neven en Nathalie Nederveen gestart bij de Betonvereniging

Per 1 februari is het team Events & Communicatie versterkt met de komst van Maaike Neven en Nathalie Nederveen. Samen gaan zij zich richten op de organisatie van bestaande en nieuwe eventconcepten. Met beiden een stevige achtergrond op het gebied van events, marketing en communicatie vullen zij het team van de Betonvereniging prachtig aan.


Maaike
: ‘’Met veel plezier ben ik vanaf 1 februari aan de slag gegaan als Event Coördinator. Hiervoor ben ik in verschillende sectoren werkzaam geweest. Altijd op het organisatorische vlak. Ik ben begonnen in de theaterwereld, vervolgens heb ik televisie evenementen geproduceerd en ik heb jarenlang in de politiek congressen georganiseerd. En nu de beton(bouw)wereld! Een nieuwe wereld voor mij. Er is veel te leren en te ontdekken. Het is mij al wel duidelijk dat de Betonvereniging ambitieus is en haar rol in verduurzaming pakt. Ik kijk er naar uit, om met de organisatie van de evenementen, hier aan bij te dragen.’’ Binnen het team wordt Maaike verantwoordelijk voor de congresinhoud op het Beton Event waar zij samen met professionals uit de sector mee aan de slag gaat. Ook gaat zij de verbinding met studenten verder uitzoeken en optimaliseren tijdens de Beton Experience.


Nathalie
: ‘’Ook ik ben sinds 1 februari gestart in de functie van Event Coördinator bij de Betonvereniging.  Ik heb in de loop der jaren bij diverse bedrijven gewerkt in uiteenlopende branches; van de farmacie tot aan de horeca maar met altijd dezelfde rode draad in mijn werkzaamheden namelijk het organiseren van evenementen. Uiteenlopend van incentive reizen voor een select gezelschap naar het buitenland tot grootschalige publieksevenementen. Dit is echt mijn passie en daar haal ik dan veel energie uit! Ik heb dan ook enorm veel zin om samen met Maaike de evenementen voor de Betonvereniging te mogen gaan organiseren. Ook voor mij is dit een nieuwe uitdaging wat betreft sector. Er valt een hoop te leren over het product én de sector. Binnen het team ga ik mij focussen op het Beton Café, de Betonprijs en word ik verantwoordelijk voor de beursvloer tijdens het Beton Event op 16 november a.s.. Ik kijk er enorm naar uit iedereen te mogen ontmoeten!  


Maikel Jagroep, directeur Betonvereniging, is zeer content met de komst van Maaike en Nathalie. “Als Betonvereniging zijn we actief bezig met de professionalisering van onze vereniging. In 2023 maken wij een verdere stap in onze professionalisering en staan staan er weer mooie plannen op onze agenda. Ik ben ervan overtuigd dat Maaike en Nathalie, met hun kennis en ervaring, van grote toegevoegde waarde gaan zijn.’’