Mariska van de Mortel gestart bij de Betonvereniging

Op 1 maart 2022 hebben wij Mariska van de Mortel mogen verwelkomen binnen het team Seminars, Congressen en Communicatie. Samen met Eva de With en Bas van Maris zal Mariska zich richten op de organisatie van bestaande en nieuwe eventconcepten met te beginnen, het Beton Event op 14 juni. In haar nieuwe rol zal haar focus liggen op de organisatie van events en relatiemanagement van onze partners en bedrijfsleden. Met haar achtergrond in eventmanagement en de techniek sector vult zij het team uitstekend aan.

The next step!

Met de komst van Mariska is het team weer op volle sterkte. Maikel Jagroep, directeur Betonvereniging, is zeer content hiermee. “Als Betonvereniging zijn we actief bezig met de professionalisering van onze vereniging. In 2022 maken wij een verdere stap in onze professionalisering. Om dat te realiseren hebben wij nu een enthousiaste professional met ruime ervaring. Ik ben ervan overtuigd dat Mariska, met haar kennis en ervaring, van grote toegevoegde waarde zal zijn. Haar achternaam heeft zij in ieder geval mee!”

Over Mariska

Mariska heeft in haar carrière brede werkervaring opgedaan in zowel het bedrijfsleven als bij non-profit organisaties. Sinds haar eerste baan als commercieel binnendienstmedewerker bij een handelsagent en later in de procesindustrie en techniekpromotie is de technische sector haar niet vreemd. Naast haar rol als ESF-consultant binnen de procesindustrie werd haar destijds gevraagd om een jaarlijks evenement voor technische vakvrouwen te organiseren. Dit smaakte naar meer en sindsdien ligt haar focus op project- en eventmanagement.

Of het nu gaat om een intern project, een groot of klein evenement: met een enthousiast multidisciplinair team van professionals aan iets bouwen, is wat mij de meeste voldoening geeft. Ook de samenwerking opzoeken met partners die hetzelfde doel nastreven, geeft mij enorm veel energie. In mijn eerste twee maanden heb ik de Betonvereniging leren kennen als een ambitieuze organisatie met gedreven mensen. Er is al veel bereikt. Maar we willen meer en beter. Met en voor de bouwsector. Ik ben er trots op dat ik hieraan kan bijdragen door middel van het faciliteren van kennisdeling en waardevolle ontmoetingen. Ik kijk daarom nu al uit naar het Beton Event op 14 juni waar kennisdelen, kennis opdoen en kennismaken centraal staan. Voor mij de ideale plek om de wereld van beton nog beter te leren kennen.