Vacature: Medewerker Events

Sluitingsdatum 23-10-2019

Ben jij een geboren organisator en ben jij in staat snel te schakelen, het overzicht te bewaren en prioriteiten te stellen? Leg en onderhoud jij zonder moeite contact met de meest uiteenlopende stakeholders? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Betonvereniging is op zoek naar een enthousiaste Medewerker Events die meehelpt met het organiseren van diverse evenementen. Jaarlijks organiseren wij meerdere seminars en congressen over onderwerpen binnen de betonbranche. Jij helpt mee met het opstellen van de planning en houdt deze in de gaten. Je benadert en informeert de juiste partijen en personen. Samen met je collega’s zorg je voor de mooiste locatie, een goed programma, de beste sprekers en standhouders voor de doelgroep. Door jouw inbreng worden taken volledig en op tijd uitgevoerd. Daarnaast ondersteun je tijdens het evenement de on-site coördinatie. Op deze manier zorg jij ervoor dat de evenementen die vanuit de Betonvereniging worden georganiseerd een groot succes worden!

Wat ga je doen?
• Meehelpen met opstellen en bewaken van planningen voor de seminars en congressen;
• Meedenken over de inhoud en het programma in samenwerking met de programmamanagers;
• Communiceren met de juiste personen en partijen, waar nodig in overleg met de manager Marketing en Communicatie;
• Coördineren en afstemmen van de organisatie van seminars en congressen met medeorganisatoren en relevante externe stakeholders;
• Ondersteunen bij de on-site coördinatie van de seminars en congressen;

Wat vraagt dit van jou?
• Je hebt hbo werk- en denkniveau met 1-2 jaar werkervaring in de richting van eventmanagement of vergelijkbaar;
• Je bent communicatief vaardig en bent een kei in organiseren;
• Je hebt ervaring met het organiseren van professionele events;
• Je kunt op alle niveaus met mensen samenwerken, intern en extern;
• Je bent goed in staat het overzicht te bewaren;
• Je bent stressbestendig en hebt een flexibele instelling;
• Je bent creatief.

Over de Betonvereniging
De Betonvereniging is al 90 jaar dé kennispartner voor de betonwereld en telt zo’n 1.600 leden (bestaande uit zowel bedrijven als personen). Samen met een inspirerend team van collega’s, voorzien wij in de kennisoverdracht over beton in al haar facetten door middel van activiteiten zoals deeltijdopleidingen, cursussen, seminars, congressen en het uitgeven van technische publicaties. Via deze activiteiten bereiken we jaarlijks zo’n 3.000 professionals, met de Betondag (ruim 2.000 bezoekers) als hoogtepunt.
Locatie: Gouda, Büchnerweg 3
Aantal uur: 32 uur per week
Arbeidsvoorwaarden: marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vragen of direct solliciteren?
Bij vragen kan je contact opnemen met: Maikel Jagroep, bereikbaar per e-mail via maikel@betonvereniging.nl of telefonisch via 0182539233.
Wil je solliciteren op deze functie? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar Maikel Jagroep op bovengenoemd e-mailadres.