"Verbinding zijn tussen de beton- en staalbouwers"

"Verbinding zijn tussen de beton- en staalbouwers"

In aanloop naar de Betondag 2019 op donderdag 14 november a.s. in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam interviewen wij een aantal aanwezige deelnemers en partners. Deze week Jan Popma, Technical Manger bij fischer Benelux B.V.

Jan geeft technische adviezen en is betrokken bij de ontwikkeling en de totstandkoming van normering. Tevens is hij verantwoordelijk voor “Building Information Modelling (BIM)”. Hierbij geeft Popma advies aan diverse partijen binnen de voorschrijvende en controlerende instanties. Maar ook bij diverse infraprojecten en situaties waarbij een bevestigingsoplossing moet worden bepaald.

Jan is al 13 jaar actief betrokken bij de Betondag. Zijn huidige werkgever fischer Benelux heeft meer dan 15 jaar een stand. Relaties spreken, producten, toepassingen en systemen tonen, zijn de belangrijkste redenen om jaarlijks aanwezig te zijn.

fischer is een fabrikant van bouwkundige bevestigingen. Hiermee wil het bedrijf de verbinding zijn tussen de beton- en staalbouwers. Deze verbindende rol wordt vormgegeven door specialistische en oplossingsgerichte producten. Een bezoek aan de stand is daarom zeker de moeite waard! Ervaar zelf dat fischer zoveel meer is dan de S-plug, die overigens al 60 jaar aan de top staat! fischer levert nylon, stalen en chemische detail oplossingen voor elk bouw- en infraproject.

Over de Van Nelle Fabriek is Jan zeer enthousiast: “een waanzinnig mooie, industriële locatie die qua sfeer en beleving een goede afspiegeling is van de Betonvereniging!”

Dank Jan! Met dit prachtige compliment sluiten wij deze reeks interviews af.