“Zien en gezien worden”

“Zien en gezien worden”

In aanloop naar de Betondag 2019 op donderdag 14 november in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam interviewen wij een aantal aanwezige deelnemers en partners. Deze week een gesprek met Rob van Duijnhoven, verkoopmanager Benelux bij Spenner GmbH & Co, een producent van cement, kalk en droge mortel. Rob is verantwoordelijk voor de afzet van deze producten, het account- en relatiebeheer met actuele klanten.

Spenner GmbH & Co is actief betrokken bij de Betondag en heeft dit jaar voor de achtste keer een eigen stand. En daarvoor kwam Rob als bezoeker graag langs om branchegenoten te ontmoeten en kennis op te doen van de nieuwste ontwikkelingen! Het onderhouden van de relaties met huidige klanten en het netwerk zijn voor Van Duijnhoven de belangrijkste redenen om op 14 november aanwezig te zijn. En uiteraard het in contact komen met potentiële klanten. “Zien en gezien worden”! Tijdens deze jaarlijkse Betondag wil Spenner GmbH laten zien dat ze als organisatie actief bezig is op de Nederlandse markt met nieuwe duurzame producten. Reden te meer om hun stand te bezoeken!

Op de vraag wat Rob vindt van de nieuwe locatie, de Van Nelle Fabriek, geeft hij aan dat een verandering op zijn tijd prima is! De titel 'Panorama Beton' is goed gekozen, maar het is afwachten tot de dag zelf hoe dit door de bezoekers ontvangen wordt.

Tot slot wil Rob graag een succesverhaal delen naar aanleiding van deelname aan de Betondag. In 2017 is tijdens de beurs het eerste contact gelegd met een potentiële klant. Dit heeft geleid tot een nieuwe en succesvolle samenwerking die tot op de dag van vandaag een succes is!

Wil jij ook je relaties onderhouden, gezien worden en nieuwe samenwerkingen aangaan? Koop dan vandaag nog jouw kaarten op Betondag.nl