Basiscursus Betonuitvoering
Werkvoorbereiding en Uitvoering

Beton is het meest toegepaste bouwmateriaal ter wereld.
Logisch, want het is sterk en duurzaam, wordt gemaakt met lokaal verkrijgbare materialen en kan zowat elke gewenste vorm aannemen! Maar om ook de beste kwaliteit te krijgen, is veel moeilijker dan het lijkt!

Cursus Informatie
Cursusduur: 1 bijeenkomst van 7 uur
Startdatum: woensdag 01 januari 2020
Plaats: Harderwijk
Functioneringsniveau: mbo
Kenniseenheden: n.v.t.

Aanmelden Cursus

Ondergetekende meldt zich aan voor:
Persoonlijk
Alleen van toepassing als hierboven 'Anders' gekozen is.

Alleen van toepassing op onderstaande opleidingen: - Wapenen in de praktijk - Betonconstructeur Basis - Betonconstructeur BV/BmS - Constructief Ontwerper BV/BmS -Betonderhoudskundige BV
Gegevens werkgever
Indien van toepassing
indien afwijkend

invullen als u gebruik wilt maken van de Bedrijfsledenkorting
Bent u geen bedrijfslid dan kunt u zich hier aanmelden en direct van de bedrijfsledenkorting te profiteren.

Ik heb kennis genomen van de aanmeldings- en annuleringsvoorwaarden.

Ik heb kennis genomen van de privacy verklaring van de Betonvereniging.

Betonvereniging en Civilion, kennispartners in de betonwereld, organiseren gezamenlijk een dagcursus waarin de belangrijkste kennis en vaardigheden van de uitvoering van betonconstructies aan bod komen:
•    eigenschappen en samenstelling van betonspecie en het verharde product;
•    wijze waarop de betonspecie moet worden getransporteerd en verdicht;
•    effect van goed nabehandelen van het jonge beton op de uiteindelijke kwaliteit van het product;
•    veiligheidsaspecten in de uitvoering;
•    organisatie rond het stort.

Naast de behandeling van de theorie wordt een bezoek aan een betoncentrale of betonfabriek gebracht.

De cursus is bestemd voor bouwplaatsmedewerkers die belast zijn met het verwerken, verdichten, afwerken en nabehandelen van betonspecie.

Aan de deelnemers worden geen vooropleidingseisen gesteld.

Voor vragen kunt u opnemen met Henk Wapperom.
e: henk@betonvereniging.nl

Henk Wapperom

Vervolgcursussen

Na afloop van de cursus weet de deelnemer voldoende over het materiaal beton en de invloed van zijn handelen, bij het maken van een kwalitatief goed product.

U ontvangt bij actieve deelname een Bewijs van Deelname.

Bedankt