Geotechniek Module
Ontwerp

Bedankt voor uw belangstelling voor de cursussen en opleidingen van de Betonvereniging. U heeft deze pagina mogelijk gevonden via een zoekmachine. De informatie op deze pagina wordt niet meer bijgehouden. Een actueel overzicht van onze cursussen en opleidingen vindt u in ons digitaal magazine.

Cursus Informatie
Plaats: Utrecht
Functioneringsniveau: hbo

Aanmelden Cursus

Ondergetekende meldt zich aan voor:
Persoonlijk
Alleen van toepassing als hierboven 'Anders' gekozen is.

Alleen van toepassing op onderstaande opleidingen: - Wapenen in de praktijk - Betonconstructeur Basis - Betonconstructeur BV/BmS - Constructief Ontwerper BV/BmS -Betonderhoudskundige BV
Gegevens werkgever
Indien van toepassing
indien afwijkend

invullen als u gebruik wilt maken van de Bedrijfsledenkorting
Bent u geen bedrijfslid dan kunt u zich hier aanmelden en direct van de bedrijfsledenkorting te profiteren.

Ik heb kennis genomen van de aanmeldings- en annuleringsvoorwaarden.

Ik heb kennis genomen van de privacy verklaring van de Betonvereniging.

Middag:
• Geologie
• Nederlandse opbouw geclusterd met grond en spanningen/zettingen
Avond:
• Grondonderzoeksmethoden
• Grondwaterregimes

De cursus beslaat 1 middag + avond van 6 lesuren.

De cursus is bestemd voor:
- iedereen met geen of zeer geringe geotechnische kennis - iedereen met een werktuigbouwkundige opleiding zonder achtergrond in de geotechniek
- iedereen met een achtergrond als bouwkundige of in de civiele techniek, die behoefte heeft om zijn kennis op te frissen

Een vooropleiding op mbo+ niveau is vereist.

Voor vragen kunt u opnemen met Peter Hoes
e: peter@betonvereniging.nl

Peter Hoes

Vervolgcursussen

Het vak Funderingstechniek van de opleiding Constructief Ontwerper BV/BmS.

Deze module kent geen eindtoets c.q. tentamen.

Na het volgen van de cursus ben je in staat een sondering te vertalen in een grondopbouw met lagen en grondsoorten. Tevens kun je de karakteristieke eigenschappen van grondsoorten, grondspanningen en korrelspanningen van een grondprofiel bepalen en maak je zelf zettingsberekeningen. Ook ben je in staat vormen van funderingswijzen te beschouwen.

Bedankt