Meesterproef
Ontwerp

Bedankt voor uw belangstelling voor de cursussen en opleidingen van de Betonvereniging. U heeft deze pagina mogelijk gevonden via een zoekmachine. De informatie op deze pagina wordt niet meer bijgehouden. Een actueel overzicht van onze cursussen en opleidingen vindt u in ons digitaal magazine.

 

Cursus Informatie
Plaats: Nader te bepalen
Functioneringsniveau: hbo

Aanmelden Cursus

Ondergetekende meldt zich aan voor:
Persoonlijk
Alleen van toepassing als hierboven 'Anders' gekozen is.


Alleen van toepassing op onderstaande opleidingen: - Wapenen in de praktijk - Betonconstructeur Basis - Betonconstructeur BV/BmS - Constructief Ontwerper BV/BmS -Betonderhoudskundige BV
Gegevens werkgever
Indien van toepassing
indien afwijkend


invullen als u gebruik wilt maken van de Bedrijfsledenkorting
Bent u geen bedrijfslid dan kunt u zich hier aanmelden en direct van de bedrijfsledenkorting te profiteren.

Ik heb kennis genomen van de aanmeldings- en annuleringsvoorwaarden.

Ik heb kennis genomen van de privacy verklaring van de Betonvereniging.

Je kunt de Meesterproef 3 keer per jaar afleggen. Je kunt op =lek door jou gewenst tijdstip starten. Informeer bij de cursuscoördinator

De Meesterproef wordt zelfstandig gemaakt, waarbij op de achtergrond een begeleider is aangewezen voor eventuele feedback.

De kandidaat moet voor de uitvoering van de Meesterproef zeer specifieke kennisvelden beheersen, die niet tijdens de opleiding zijn behandeld, dan is aanvullend literatuuronderzoek mogelijk of worden de niet voor de Meesterproef relevante kennisvelden van de Meesterproef uitgesloten.
Doe het goed of niet!

De Meesterproef is bestemd voor:
- beton- cq staalconstructeurs die werken in de bouw bij opdrachtgevers, ontwerpers of aannemers van woningnieuwbouw, utiliteitsbouw, industriële bouw en infrastructurele projecten. Dit kan zowel bij nieuwbouw als renovatie en herbestemming zijn
- constructeurs met een zelfstandige functie en besluitvaardig optreden
- deelnemers die de MSEng-cursus hebben voltooid en zich verder willen bekwamen in het proces en beheersen van het zelfstandig ontwerpen.

Betonconstructeur MSEng

Cursuscoördinator

Voor vragen kunt u opnemen met Peter Hoes
e: peter@betonvereniging.nl
t: 0182 - 539 858

 

Peter Hoes

Vervolgcursussen

Door het succesvol afleggen van de Meesterproef laat je zien dat je als zelfstandig constructeur kunt opereren. Je kunt constructieve vraagstukken oplossen met toepassing van verschillende varianten en alternatieven. Als beloning mag je de titel Betonconstructeur PMSE dragen.

Bedankt