Nascholing Toeslagmaterialen Laborant BV
Technologie

Voor alle toeslagmaterialenlaboranten die tien jaar of langer geleden hun diploma behaalden

Nascholing voor gediplomeerde laboranten, werkzaam bij de productie van toeslagmaterialen zoals zand en grind, waarmee wordt voldaan aan de nascholingsverplichting. In de cursus wordt aandacht besteed aan de Europese Norm NEN-EN 12620 en de herziene BRL 2502. Er wordt vooral ingegaan op de consequenties voor de Toeslagmaterialenlaborant bij het uitvoeren van de proeven en ook de onderliggende beproevingsnormen spelen een rol.

Cursus Informatie
Cursusduur: 2 lesdagen van 4 uur
Plaats: Andelst
Bedrijfsledenprijs: € 1.145,-- excl. btw.
Niet bedrijfsledenprijs: € 1.340,-- excl. btw.
Functioneringsniveau: mbo
Kenniseenheden: n.v.t.

Aanmelden Cursus

Ondergetekende meldt zich aan voor:
Persoonlijk
Alleen van toepassing als hierboven 'Anders' gekozen is.

Alleen van toepassing op onderstaande vooropleidingen: - Wapenen in de praktijk - Betonconstructeur Basis - Betonconstructeur BV/BmS - Constructief Ontwerper BV/BmS
Gegevens werkgever
Indien van toepassing
indien afwijkend

invullen als u gebruik wilt maken van de Bedrijfsledenkorting
Bent u geen bedrijfslid dan kunt u zich hier aanmelden en direct van de bedrijfsledenkorting te profiteren.

Ik heb kennis genomen van de aanmeldings- en annuleringsvoorwaarden.

Ik heb kennis genomen van de privacy verklaring van de Betonvereniging.

- Het doel van laboratoriumwerkzaamheden, certificatie en kwaliteitszorg
- Toeslagmaterialen
- Zand en Grind
- Keuring en controle van toeslagmaterialen met een volumieke massa van ten minste 2000 kg/m3
- Beproevingsmethodieken voor toeslagmaterialen met een volumieke massa van ten minste 2000 kg/m3

De demo's bestaan o.a. uit: waterabsorptie WA24, totaalwatergehalte, korrelgrootteverdeling en de volumieke massa's ρa, ρb, ρrd en ρssd.

Deze pagina heeft nog geen informatie

De cursus is bestemd voor:
- personeel dat werkzaamheden verricht in laboratoria van toeslagmaterialenproducenten
- toeslagmaterialenlaboranten die hun diploma tien jaar of langer geleden hebben behaald en moeten voldoen aan de nascholingsverplichting

Voor het volgen van deze cursus moet je in het bezit zijn van het diploma Toeslagmaterialenlaborant BV.

Voor vragen kunt u opnemen met Henk Wapperom.
e: henk@betonvereniging.nl

Henk Wapperom

Vervolgcursussen

Aan de cursus is geen examen verbonden.

Na het volgen van de cursus kun je als laborant weer volgens de laatste technieken en inzichten zelfstandig laboratoriumwerkzaamheden uitvoeren bij de productie van toeslagmaterialen zoals zand en grind.
Tevens kun je de daarbij benodigde vaardigheden en achtergrondkennis verschaffen. Bij voldoende aanwezigheid verkrijg je een bewijs van deelname.

Bedankt