Beton Event 2021

Het Beton Event is hét evenement waar professionals uit de (beton)bouwsector elkaar kunnen ontmoeten, kennis kunnen opdoen en kennis met elkaar kunnen delen. Dit jaar bestaat het evenement uit een online programma op woensdag 17 november en een fysiek ontmoetingsprogramma op donderdag 18 november.

Woensdag 17 november | kennis delen en kennis opdoen
Tussen 09.00 uur en 17.00 uur wordt een actueel en inhoudelijk kennisprogramma getiteld ‘Panorama Beton, de Verdieping’ online aangeboden. Aan bod komen de thema’s: klimaatadaptatie, energietransitie, verstedelijking en circulariteit. Via een online platform kunnen bezoekers inhoudelijke kennissessies volgen, deelnemen aan break-out sessies en meedoen aan het netwerkcarrousel.

Het online kennisprogramma van woensdag 17 november organiseren wij met het platform 'Let's Get Digital'. Via dit online platform kunnen bezoekers eenvoudig diverse inhoudelijke kennissessies volgen, deelnemen aan break-out sessies en meedoen aan het online netwerkcarrousel.

Locatie: online platform Let's Get Digital
Datum: 17 november
Tijd: 09.00 - 17.00 uur | doorlopend inhoudelijk programma


Donderdag 18 november | kennismaken
Op dé 3e donderdag van november kunnen professionals uit de (beton)bouwsector elkaar weer live ontmoeten in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. ontmoetingsplaatsen van partners, het welbekende netwerkplein, inhoudelijke lezingen én de uitreiking van de Betonprijs 2021 staan deze dag centraal.

Op donderdag 18 november kunnen professionals elkaar weer live ontmoeten in de Van Nelle Fabriek Rotterdam. In een passende omgeving kunnen bedrijven en bezoekers kennis met elkaar maken. Daarnaast worden enkele lezingen gegeven, is het welbekende netwerkplein gecreëerd en vindt de uitreiking van de Betonprijs 2021 deze dag plaats.

Locatie: Van Nelle Fabriek Rotterdam
Datum: 18 november
Tijd: 10.30 - 18.30 uur | ontmoeten, netwerkplein en uitreiking Betonprijs


Aanmelden als bezoeker
Meer informatie vind je op onze website www.betonevent.nl
De ticketverkoop voor het Beton Event 2021 start in september.

Aanmelden als partner
Het Beton Event 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsoren en partners. Een actueel overzicht van de sponsoren en partners die zich al hebben aangemeld, vind je op de website van het Beton Event (www.betonevent.nl).

Benieuwd naar de mogelijkheden om als bedrijf deel te nemen aan het Beton Event 2021?
Meer informatie vind je op onze website www.partnersbetonevent.nl