Informatiebijeenkomst Betondag 2019

De Betonvereniging nodigt (potentiele) standhouders en partners uit om alvast kennis te maken met de nieuwe locatie van de Betondag 2019 op woensdagmiddag 12 juni aanstaande, in de Van Nelle Fabriek- Van Nelleweg 1 te Rotterdam.

Wij zijn deze middag met onze samenwerkingspartners aanwezig om de organisatie van de Betondag 2019 toe te lichten. Na de presentaties heeft u de gelegenheid om de ruimte van onze beursvloer, dat is de Tabaksfabriek, te bezichtigen. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om ook na de presentaties nog vragen te stellen.

U kunt zich online aanmelden voor deze bijeenkomst tot en met uiterlijk vrijdag 7 juni via deze link:

Informatie aanvragen

Startdatum: woensdag 12 juni 2019
  • 13.15 – 13.30 uur: ontvangst en welkom
  • 13.30 uur: start presentaties:
    • presentatie door de Van Nelle Fabriek
    • presentatie door de Betonvereniging
    • presentatie over de online registratie
    • presentatie over de Betondag app
    • presentatie over de standbouw en het beurshandboek
      (tijdens de presentaties is er gelegenheid om vragen te stellen)
  • 16.00 – 17.00: mogelijkheid om de ruimte van de beursvloer, de Tabaksfabriek, te bekijken