Studio Beton | 28 handelingsperspectieven CO2-reductie

Donderdag 15 april 2021

Tijd:

Gespreksleider
Dorien Staal | Algemeen Directeur Voorbij Prefab B.V. & Bestuursvoorzitter Betonvereniging

Sprekers:
Pieter van Gent | Senior Manager Strategic Marketing Europe - Master Builders Solutions Nederland B.V. & Lid uitvoeringsteam CO2-reductie Betonakkoord
Theo van Wolfswinkel | Adviseur - ABT & Docent Betonvereniging

28 handelingsperspectieven CO2-reductie
De CO2-reductie ambities uit het Beton Akkoord zijn haalbaar, zelfs bij tegenwind. Hoewel CO2-uitstoot vooral wordt veroorzaakt door cement, ligt de sleutel voor CO2-reductie niet alleen bij de cementproducenten.
Succesvol toepassen van handelingsperspectieven vereist goede en vroegtijdige afstemming tussen ketenpartners. De meeste handelingsperspectieven zijn nu al toepasbaar zonder ingrijpende technologische innovaties.

De drempel voor invoering is helaas vaak nog het ontbreken van economische incentives. Maar ook de overdracht en delen van kennis aan alle acteurs in de keten is essentieel voor een versnelde toepassing van de handelingsperspectieven.

Deelname
Studio Beton wordt kosteloos aangeboden door de Betonvereniging. Meld je aan via onderstaand formulier, je ontvangt automatisch een bevestiging van inschrijving. Na succesvolle aanmelding ontvang je 24 uur van tevoren een link waarmee je het webinar online kunt volgen.

Online registreren voor het event.