Studio Beton | Borging van de constructieve veiligheid tijdens uitvoering

Datum
Donderdag 21 oktober 2021

Tijd
10:00 - 11:00 uur

Gespreksleider
Sander den Blanken | Managing Director, BAM Infraconsult & BAM Infra Asset Management, Bestuurslid Betonvereniging.

Sprekers
Kees Blom | Adviseur, Gemeente Rotterdam, Stadsontwikkeling
Henrik Hooimeijer | Directeur Techniek en Technisch Management, Rijkswaterstaat Grote Projecten en Onderhoud

Borging van de constructieve veiligheid tijdens uitvoering
In het vorige webinar uit de reeks voor constructeurs zijn we ingegaan op de aspecten van constructieve uitvoering, gezien vanuit verschillende perspectieven. In deze aflevering van Studio Beton laten we opdrachtgevers aan het woord en gaan we in op de borging van de constructieve veiligheid tijdens uitvoering. Krijgt de constructeur vanuit de opdrachtgever ook de ruimte om zijn rol te pakken? Wat is de beste manier om hierin samen te werken? Constructieve veiligheid is iets van alle betrokken partijen en valt niet te delegeren, dus hoe faciliteren we bijvoorbeeld kennisoverdracht?

Deelname
Deelname aan het webinar is kosteloos voor leden van de Betonvereniging.
Deelname voor niet-leden bedraagt €15,- (incl. BTW).

De Betonvereniging organiseert met regelmaat webinars over verschillende thema's en actuele onderwerpen. Wil jij deelnemen aan meerdere webinars? Word dan nu lid van de Betonvereniging (een persoonlijk lidmaatschap kost slechts €45,- per jaar incl. BTW) en neem kosteloos deel aan onze webinars!

Meld je aan via het aanmeldformulier, je ontvangt automatisch een bevestiging van inschrijving. Na succesvolle aanmelding ontvang je 24 uur van tevoren een link waarmee je het webinar online kunt volgen.

Online registreren voor het event.