Vacature Event Coördinator

Bouw jij samen met ons verder aan de Betonvereniging? Krijg jij energie van evenementen organiseren en relaties onderhouden? Ben jij in staat snel te schakelen, het overzicht te bewaren en prioriteiten te stellen? Leg en onderhoud jij zonder moeite contact met de meest uiteenlopende stakeholders?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Betonvereniging is op zoek naar een enthousiaste Event Coördinator die meehelpt met het organiseren van evenementen voor professionals. Binnen de betonbouwsector zijn wij hét kennisnetwerk. Naast een divers en actueel aanbod van opleidingen en cursussen organiseren wij verschillende seminars en congressen voor de sector met als doel: kennis delen, kennis opdoen en kennis maken.

Het team Events is verantwoordelijk voor de evenementen en communicatie van de vereniging. Samen met jouw collega’s bouw jij hier iedere dag verder aan. Binnen het team ben jij het aanspreekpunt voor partners en sponsoren. Je benadert en informeert de juiste partijen en personen en zorgt voor een goede relatie met (huidige en potentieel nieuwe) partners, sponsoren en bedrijfsleden. Wanneer partners en sponsoren zich aan onze evenementen hebben verbonden zorg jij voor een soepele samenwerking vanaf het begin!

Samen met het team zorg je voor de mooiste locatie, een goed programma, de beste sprekers en partners passend bij de doelgroep. Je maakt een goede planning voor het evenement en bewaakt proactief de deadlines. Ook een passend communicatietraject en de on-site coördinatie behoren tot de verantwoordelijkheid van het team. Op deze manier zorgt het team ervoor dat de evenementen die vanuit de Betonvereniging worden georganiseerd een groot succes worden!

NAAR WIE ZIJN WIJ OP ZOEK?

• Je hebt hbo werk- en denkniveau met een opleiding afgerond richting hospitality en/of eventmanagement of vergelijkbaar;
  • Je hebt ervaring met het organiseren van zakelijke events;
  • Je houdt van het opbouwen en onderhouden van duurzame relaties;
  • Je bent een teamplayer;
  • Je kan goed omgaan met deadlines;
  • Je kunt goed inspelen op eventuele veranderingen en bent hierbij creatief;
  • Het is een pré om ervaring binnen de (beton)bouwsector te hebben.

WIE ZIJN ZIJ?

De Betonvereniging is al ruim 90 jaar dé kennispartner voor de betonbouwsector en telt zo’n 1.400 leden. Samen met ons team, voorzien wij in de kennisoverdracht over beton in al haar facetten door middel van activiteiten zoals deeltijdopleidingen, cursussen, seminars, congressen en het uitgeven van technische publicaties.

Locatie: Gouda, Tielweg 3
Aantal uur: 32 uur per week
Start datum: In overleg, voorkeur voor februari
Arbeidsvoorwaarden:    marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Wil jij onderdeel worden van ons team?!  Stuur dan vóór vrijdag 31 december 2021 je CV met motivatie naar Maikel Jagroep op onderstaand e-mailadres. Bij vragen kan je contact opnemen met: Maikel Jagroep, bereikbaar per e-mail via maikel@betonvereniging.nl of telefonisch via 0182 539233.