Vacature Programmamanager

Vacature Programmamanager

Bouw jij samen met ons verder aan de Betonvereniging? Krijg jij energie van continue ontwikkeling en vernieuwing? Ben jij in staat snel te schakelen, het overzicht te bewaren en prioriteiten te stellen? Leg en onderhoud jij zonder moeite contact met de meest uiteenlopende stakeholders?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Betonvereniging is op zoek naar een enthousiaste en innovatieve programmamanager die samen met ons verder bouwt aan de toekomst. Binnen de betonbouwsector zijn wij hét kennisnetwerk. Naast een divers en actueel aanbod van opleidingen en cursussen, organiseren wij verschillende seminars en congressen voor de sector met als doel: kennis delen, kennis opdoen en kennis maken.

Het team Opleidingen & Cursussen is verantwoordelijk voor alle opleidingen en cursussen van de vereniging. Samen met jouw collega’s bouw jij hier iedere dag verder aan. Jij coördineert en bewaakt de organisatie van onze opleidingen en cursussen. Je werkt aan de ontwikkeling en vernieuwing van de opleidingen en cursussen die de Betonvereniging aanbiedt met als doel de verspreiding van kennis binnen de beton(bouw)sector. Hiervoor werk je samen met het team binnen de vereniging en met professionals uit het omvangrijke betonnetwerk.

Inhoudelijk is er niet alleen aandacht voor de technische kant van betonproductie en – verwerking, maar wij kijken met de sector ook op welke wijze beton past in een duurzame samenleving. Om hierover mee te kunnen praten krijg je uiteraard de ruimte om je eigen netwerk van externe deskundigen op te bouwen. Je gaat onderdeel uitmaken van het team van programmamanagers waar ruimte is voor vernieuwende ideeën.

Nieuwsgiering geworden en wil je meer weten?

Bekijk hier de volledige vacature omschrijving.