Studio Beton | De rol van de coördinerende constructeur

Donderdag 11 november 2021

Gespreksleider
Sander den Blanken | Managing Director, BAM Infraconsult & BAM Infra Asset Management, Bestuurslid Betonvereniging.

De sprekers van dit webinar worden later bekend gemaakt.

De rol van de coördinerende constructeur
In het laatste webinar uit de reeks voor constructeurs gaan we in op de rol van de coördinerende constructeur. Is de rol die wij voor ogen hebben voldoende en hoe gaat men hier bijvoorbeeld in het buitenland mee om?

Deelname aan het webinar is kosteloos voor leden van de Betonvereniging.
Deelname voor niet-leden bedraagt €15,- (incl. BTW).

De Betonvereniging organiseert met regelmaat webinars over verschillende thema's en actuele onderwerpen. Wil jij deelnemen aan meerdere webinars? Word dan nu lid van de Betonvereniging (een persoonlijk lidmaatschap kost slechts €45,- per jaar incl. BTW) en neem kosteloos deel aan onze webinars!

Meld je aan via het aanmeldformulier, je ontvangt automatisch een bevestiging van inschrijving. Na succesvolle aanmelding ontvang je 24 uur van tevoren een link waarmee je het webinar online kunt volgen.

Online registreren voor het event.