Agenda Seminars en Congressen

Studio Beton | Roadmap Hergebruik Reststromen

donderdag 20 mei 2021
Nadere informatie over de invulling van het programma en aanmelding voor het webinar volgt in een later stadium. Bekijk hier de vorige uitzendingen van de webinarreeks Studio Beton Digitaal.

Algemene Ledenvergadering Betonvereniging 2021

woensdag 26 mei 2021
De datum van de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de Betonvereniging is vastgesteld op woensdag 26 mei 2021. Tijdens de ALV presenteert de Betonvereniging het jaarverslag en de laatste stand van zak…

Studio Beton | Volledig klimaatneutraal en circulair werken