Over ons

Betonvereniging

Al bijna 100 jaar is de Betonvereniging het platform voor personen en organisaties in de betonwereld. De Betonvereniging zorgt ervoor dat haar leden kennis delen, kennis opdoen en kennis maken. Dit kent een praktisch insteek en is gericht op de kennis die de leden bij hun dagelijkse beroepsuitoefening nodig hebben.

Wat doet de Betonvereniging?
Wij organiseren:
  • Opleidingen en cursussen van VMBO tot universitair niveau. De activiteiten zijn voornamelijk toegesneden op de toepassingsgebieden ontwerp, technologie, werkvoorbereiding & uitvoering en betonreparatie.
  • Congressen, workshops en webinars voor algemene en specifieke kennisoverdracht. Specifieke activiteiten zijn: Beton Event, Studio Beton, Betonprijs, Beton Café, Betonkanorace.

De kennis die wij zo bieden, vormt een welkome aanvulling op de vooropleiding en praktische ervaring van onze deelnemers. Daarnaast geven we technische publicaties uit en ondersteunen we verschillende aangesloten organisaties.

Wij hebben zo’n 800 bedrijfsleden, 500 persoonlijke leden en 150 studentleden. Met onze uitingen bereiken wij ruim 10.000 personen in de beton(bouw)sector.